Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda F7485nve Kylskåp - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

En självavfrostande frys med No Frost- teknik är en tyst kompis som bara sköter sig själv. Med god LED belysning samt fina stora utrymmen gör det enkelt att lasta in och plocka ut livsmedel. En manuell ismaskin gör fina iskuber att kyla din dryck med. Långt och stabilt metallhandtag ger en rubust känsla och en stilren design i köket. Dörrarna är omhängningsbara. Självavfrostande Manuell ismaskin Big box Snabbinfrysning med automatisk återgång


Jämför produkt Cylinda F7485nve Kylskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda F7485nve Kylskåp - Vit i kategorin Fristående kylskåp här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fristående kylskåp
Artikelnummer: CYL-9101955
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Electrolux

Se alla produkter
Hundburar  Transport

Hundburar Transport från MIMSafe

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Transport

Transport är en förflyttning av personer, djur eller varor av något slag från en plats till en annan. Transporter är främst till för att på ett smidigt sätt förflytta sig en längre sträcka. Ordet kommer från latinets trans (över) och portare (att bära). De olika systemen som används för att transportera kallas för transportmedel. Trafikoperatör eller logistikföretag kallas ett företag som transporterar. Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden. Transportör är en juridisk eller en fysisk person som ingår ett transportavtal med en kund för en transport av gods.