Cylinda

Cylinda Cyl-9101830 Kylskåp - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig kyl med plats för det mesta Rymligt kylskåp med stabilt metallhandtag. Genom Dual flow-teknik sprids kylan jämnt och ger rätt luftfuktighet i hela skåpet, vilket är bra framförallt för lite känsliga livsmedel som till exempel grönsaker. Stora rymliga hyllplan och effektiv LED-belysning. En speciellt anpassad zon för fisk och kött förvaring. Dörrarna omhängningsbara.


Beställ Cylinda Cyl-9101830 Kylskåp - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101830 Kylskåp - Rostfritt Stål inom kategorin Fristående kylskåp.

Läs mer...
Kategori: Fristående kylskåp
Artikelnummer: CYL-9101830
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Slowjuicers

Slowjuicers från Omega

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Melitta

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kaffe

Kaffe är en dryck som tillverkas av kaffebuskens frön, kallade kaffebönor. Kaffebusken kommer ursprungligen från subtropiska Afrika och har därifrån exporterats till andra delar av världen.Kaffedrickandet har sitt ursprung i Etiopien för två tusen år sedan och fick en spridning via Arabiska halvön till Turkiet. Kaffe importerades först som apoteksvara till Sverige under slutet av 1600-talet. Under 1800-talet tog kaffedrickandet rejäl fart i samband med koloniseringen av Afrika och Sydamerika där stora plantager kunde förse bland annat kolonialmakterna med bönor. Under 1900- och 2000-talet har drycken fått en starkare ställning i många länder i Afrika, Amerika och Europa. Finländare är den mest kaffedrickande nationaliteten, de dricker omkring 12 kg kaffe per person och år (2011).Kaffe var i slutet av 1900-talet den vara som genererade näst mest exportinkomster för utvecklingsländer, efter olja. År 2010 producerades 7,4 miljoner ton kaffebönor. De främsta odlingarna ligger i Brasilien, Vietnam, Indonesien, Colombia och Etiopien.