Fisher & paykel

Fisher & Paykel Rf522brxfd5 Kyl-frys - Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Fisher & Paykel Rf522brxfd5 Kyl-frys - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fisher & Paykel Rf522brxfd5 Kyl-frys - Stål i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

Produktinformation

Stor kapacitet i elegant rostfritt stål Fristående kyl-frys där du har gott om plats för din kylda och frysta mat. Varje gång du öppnar ditt kylskåp ändras temperaturen runt maten.

ActiveSmart Food Care justerar luftflödet för att skapa en stabil temperatur, vilket hjälper maten att hålla sig fräschare längre. Dina frukter och grönsaker behöver olika miljöer.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär