Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Kfi 6277ns Kyl-frys

7889 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Med en kapacitet på 180 liter i kylsektionen är denna modell ett bra alternativ från 1-2 personer. I fryssektionen kan du få plats med 63 liter. Skåpet är 1770 mm högt Suckar du också djupt när det är dags att frosta av frysen? I så fall blir du nog extra glad åt att den här modellen har en automatisk avfrostningsfunktion. Skåpet har digital temperaturinställning som låter dig ställa in det exakta gradtalet du önskar. Den praktiska och energisnåla LED-belysningen ger dig enkelt en överblick över skåpets innehåll.


Beställ Cylinda Kfi 6277ns Kyl-frys på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Kfi 6277ns Kyl-frys inom kategorin Fristående kyl-frysar.

Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101710
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär