Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Cyl-9101846 Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig kylfrys av lessfrost typ En rymlig kylfrys med stabila metallhandtag och stora rymliga hyllplan. Frysdelen är av "Less Frost"-typ, vilket gör att du inte behöver att frosta av så ofta. Smidig modell som gör det lätt att placera i små utrymmen. Dörrarna är omhängningsbara.


Jämför produkt Cylinda Cyl-9101846 Kyl-frys - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Cyl-9101846 Kyl-frys - Vit i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101846
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övrigt  tillbehör kyl  frys

Övrigt tillbehör kyl frys från Tollco

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.