Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Cyl-9101727 Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Stilren kylfrys tar väl hand om din mat En lugn och fin kylfrys som får en naturlig plats i köket. Med stabila metallhandtag och stora rymliga hyllplan är det lätt att plocka i och ur livsmedel. Genom Dual flow-teknik sprids kylan jämnt och ger rätt luftfuktighet i hela skåpet. Extra bra för lite känsliga livsmedel som till exempel grönsaker. Frysen är självavfrostande och dörrarna är omhängningsbara.


Beställ Cylinda Cyl-9101727 Kyl-frys - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101727 Kyl-frys - Vit inom kategorin Fristående kyl-frysar.

Läs mer...
Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: CYL-9101727
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Lampfötter

Lampfötter från PR Home

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Krafft

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.