Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda F2385nvf Frysskåp - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig frys med plats för det mesta Ett självavfrostande frysskåp med greppvänligt metallhandtag. I det stora frysutrymmet finns glashyllor och rymliga lådor. Dörrarna är omhängningsbara.


Jämför produkt Cylinda F2385nvf Frysskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda F2385nvf Frysskåp - Vit i kategorin Fristående frysskåp här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fristående frysskåp
Artikelnummer: CYL-9101827
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
glasull

glasull från Saint-Gobain ISOVER AB

Se alla produkter
Säkerhetsvästar

Säkerhetsvästar från Hansbo Sport

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.