Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda F2155nvf Frysskåp - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Självavfrostande frys för mindre utrymmen Ett frysskåp med stadiga metallhandtag. Skåpet är självavfrostande och dörrarna är omhängningsbara.


Beställ Cylinda F2155nvf Frysskåp - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda F2155nvf Frysskåp - Vit inom kategorin Fristående frysskåp.

Läs mer...
Kategori: Fristående frysskåp
Artikelnummer: CYL-9101839
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tvättbänkar

Tvättbänkar från Nimoverken

Se alla produkter
Udendørs spa

Udendørs spa från Intex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.