Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Cyl-9101857 Frysskåp - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Ett självavfrostande frysskåp med långt greppvänligt metallhandtag och en tydlig display så att du ser allt du behöver veta. Det är tex lätt att se vilken temperatur det är inne i skåpet. I det stora frysutrymmet finns glashyllor, rymliga lådor samt en manuell ismaskin - perfekt när du vill ha extra kall dryck. Led-belysningen ger bra översikt och underlättar även då rumsbelysningen inte räcker till. Dörrarna är omhängningsbara. Hela 4385-serien har designmatchning och kan snyggt stå placerade bredvid varandra.


Jämför produkt Cylinda Cyl-9101857 Frysskåp - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Cyl-9101857 Frysskåp - Svart i kategorin Fristående frysskåp här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fristående frysskåp
Artikelnummer: CYL-9101857
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter
Fasadbelysning

Fasadbelysning från Nordlux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fasadbelysning

Fasadbelysning är belysning som lyser upp en fasad. Fasadbelysning har flera syften. Det kan vara ett sätt att exponera signaturbyggnader, konstverk och kända byggnader i konstnärligt syfte, som att framhävda de arkitektoniska och historiskt värdefulla detaljerna i en fasad. Fasadbelysning som lyser uppåt bidrar till ljusförorening. Fasadbelysning kan genomföras med olika tekniker, däribland lysdiodsmoduler.