Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Cyl-9101823 Frysskåp - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig frys med gott om plats Ett självavfrostande frysskåp med greppvänligt metallhandtag. I det stora frysutrymmet finns glashyllor och rymliga lådor. Dörrarna är omhängningsbara.


Beställ Cylinda Cyl-9101823 Frysskåp - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9101823 Frysskåp - Vit inom kategorin Fristående frysskåp.

Läs mer...
Kategori: Fristående frysskåp
Artikelnummer: CYL-9101823
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fasadbelysning

Fasadbelysning från Nordlux

Se alla produkter
Side-by-side

Side-by-side från Liebherr

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.