Cylinda

Cylinda Nova Trend R Rf Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål

5490 kr
Kontrollera pris

Köp nu

NOVA TREND R är en frihängande fläkt med rund design, touchstyrning med 4 fläkthastigheter.Den är utrustad med en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning, metalltrådsfilter, timerfunktion, LED-belysning. Kolfilter finns som tillbehör.


Beställ Cylinda Nova Trend R Rf Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Nova Trend R Rf Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Frihängande köksfläktar.

Kategori: Frihängande köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004393
Visa fler

Från kunskapsbanken

Econova

Econova är ett återvinnings- och trädgårdsföretag med huvudkontor i Åby utanför Norrköping. Genom dotterbolaget Econova Recycling är Econova ett av landets ledande aktörer inom biobränslehandel och återvinning av bi- och restprodukter från skogsindustri. Econova Garden tillverkar, marknadsför och säljer miljöanpassade trädgårdsprodukter i Sverige, Danmark och Norge. Företaget har sitt huvudkontor i Åby utanför Norrköping. Företaget, som bildades 1959 omsatte år 2019 ca 530 miljoner kronor.

ädelträ

Ädelträ är en benämning på vissa träslag som används i finsnickeri. Det finns ingen vedertagen definition, allmänt räknas vissa träslag från lövträd som ädelträ. Några träslag som räknas till ädelträ är till exempel alm, bok, ek, ebenholtz, mahogny och teak med flera.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).