Cylinda

Cylinda F 25210 Frihängande Köksfläkt - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Eftersom köksfläkten har en extern motor kan den vara lite mer krävande att installera, då motorn ska installeras utanför köket. Fördelen är dock ljudnivån som blir betydligt lägre och mindre störande. Frihängande köksfläktar är bland de mest vanliga modellerna i våra svenska kök och kombinerar stil med hög effektivitet. Då de är väldigt synliga är det viktigt att du i högre utsträckning överväger designen så den passar din smak. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.


Jämför produkt Cylinda F 25210 Frihängande Köksfläkt - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda F 25210 Frihängande Köksfläkt - Vit i kategorin Frihängande köksfläktar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Frihängande köksfläktar
Artikelnummer: F25210
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Babyvakter

Babyvakter från Motorola

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jordfelsbrytare

Jordfelsbrytare (JFB) är ett komplement till säkringarna i en elcentral eller en utrustning och bryter strömmen vid felströmmar mot jord. En vanlig missuppfattning är att jordfelsbrytare bara har skyddseffekt för jordade uttag. De ger dock personskydd även i ojordade uttag.