Forvaring

19 Produkter
Här finns produkter i kategorin Forvaring. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Forvaring. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Forvaring.
Filtrera varumärke
Sortera

Forvaring

Hitta produkter inom kategorin Forvaring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Forvaring.

Forvaring eller förvaring är ett straff i de norska och danska rättsystemen för brottslingar som bedöms vara särskilt farliga.Bestämmelsen om förvaring infördes i Norge som en egen straffart år 2002 och ersatte den tidigare påföljden sikring (säkring). Vid förvaring ska rätten fastställa en tidsram som inte får understiga 10 år, och inte får överstiga 21 år. Den fastställda tidsramen kan vid behov förlängas med upp till 5 år i taget. Det finns ingen fastställd gräns för hur många gånger tidsramen kan förlängas.I Danmark innebär teoretiskt förvaring inlåsning på obestämd tid, men var tredje år prövar en psykiatriker om den dömde kan skrivas ut, vilket sedan verkställs genom beslut i domstol. På den anstalt där de flesta förvaringsdömda sitter i Danmark sker utskrivning i genomsnitt efter 14 år och 7 månader.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
VERKTYGSVÄSKA FATMAX 518150 STANLEY 193 | Beijerbygg Byggmaterial