Ecovacs

Ecovacs Winbot 920 Fönstertvättare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Putsa fönster – nu enklare och säkrare, för strålande rena fönster! Med WINBOT 920 får du skimrande och rena fönster inifrån och ut. Med ECOVACS appstyrning i stället för en fjärrstyrning blir WINBOT ännu enklare att använda och säkrare tack vare flera säkerhetsmekanismer och ett nytt skyddssystem. Med WIN-SLAM 2.0-teknik, kantdetektering för ramlösa fönster, flera rengöringslägen och en smal design blir WINBOT 920 osedvanligt effektiv. Den har en användarvänlig röstassistent och kan enkelt transporteras i den nya förvaringsväskan. WIN-SLAM 2.0-navigeringWIN-SLAM 2.0-tekniken låter WINBOT 920 att rengöra plana glasytor i en exakt fram- och tillbakagående rörelse. WINBOT genererar en systematisk rengöringsväg som säkerställer att täckningen är fullständig och att roboten återgår till startpunkten. Anti Flare-kantdetekteringsteknikOavsett om glaset är ramat eller inte upptäcker WINBOT 920 alla kanter och anpassar intelligent rengöringsproceduren efter ytan. Den är därför den perfekta hushållsmedhjälparen i olika situationer, t.ex. vid putsning av Speglar eller vinterträdgårdar. Rengöringsduk av mikrofiberWINBOT 920 använder en förbättrad rengöringsduk av mikrofiber med mycket bra vattenuppsugning, så att du får glasytor helt utan ränder. Flera rengöringslägenRobotens tre rengöringslägen vid fönsterputsningen kan användas efter behov Automatisk fönsterrengöring (standard), grundlig Djuprengöring (i två olika varianter) och det intensiva punktrengöringsläget (för kraftig smuts). Intelligent säkerhetssystemDet flerstegade säkerhetskonceptet WINBOT tillhandahåller intelligenta lösningar för alla situationer så att inte ens rengöring av fönster högt upp innebär några svårigheter. Automatiskt start- och positionsminneNär WINBOT 920 har satts fast på glasytan börjar den helt automatiskt med fönsterrengöringen och återgår därefter till utgångspunkten. Om fönsterrengöringen avbryts behåller WINBOT överblicken och återtar sin planerade väg efter uppehållet. Intelligent styrningDet intelligenta manöversystemet hanteras enkelt via appen – du behöver ingen fjärrkontroll vid fönsterputsningen. WINBOT 920 är ECOVACS första fönsterputsningsrobot med appstyrning och röstassistans. Den lämnar statusinformation i realtid och tack vare over-the-air-uppdateringar (OTA) har du alltid senaste versionen. Tack vare den kraftfulla sugeffekten och en karbinhake är säkerheten alltid garanteradWINBOTs avancerade sugfläkt håller fast den säkert mot glaset och ger dessutom en kraftfull rengöringseffekt och därmed en grundlig rengöring av dina fönster. I det osannolika fallet att fastsättningen skulle vara otillräcklig ger en högelastisk lina och en belastningsbar karbinhake ytterligare säkerhet. Bärbar förvaringsväskaDetta är den första bärbara förvaringsväskan i WINBOT-familjen. Den är enkel att stuva in och bekväm att transportera. Därför är din WINBOT alltid säkert förvarad.


Jämför produkt Ecovacs Winbot 920 Fönstertvättare online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ecovacs Winbot 920 Fönstertvättare i kategorin Fönstertvättare här hos oss.

Kategori: Fönstertvättare
Artikelnummer: WG811
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.