Sidan innehåller annonslänkar
Cottex

Cottex Skomakarlampa opalglas 15cm

Kontrollera pris

Köp nu

Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 15 cm Cottex

Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.

OBS! Du behöver komplettera skärmen med upphäng (113412) för att få en komplett skomakarlampa. Upphäng ingår ej.

Glasskärmen finns i 3 storlekar.


Beställ Cottex Skomakarlampa opalglas 15cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cottex Skomakarlampa opalglas 15cm inom kategorin Fönsterlampor.

Läs mer...
Kategori: Fönsterlampor
Artikelnummer: 113413
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väderstationer

Väderstationer från Ventus

Se alla produkter
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Gorenje

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandskydd

Brandskydd är förebyggande brandförsvar med hjälp av fasta anläggningar. Man skiljer mellan passivt brandskydd - som brandfasta material, och aktivt brandskydd - som sprinklers, brandvarnare och annan brandförsvarsutrustning.

Milwaukee

Milwaukee är en stad i Wisconsin i USA. Med sina 594 833 invånare (2010) är Milwaukee den största staden i Wisconsin. Milwaukee är huvudort i Milwaukee County och ligger på den västra sidan av Michigansjön, cirka 13 mil norr om Chicago. Vädret i Milwaukee är starkt påverkat av det inlandsklimat som råder i hela Mellanvästern. I den kallaste månaden januari är medeltemperaturen cirka −5 grader Celsius (högsta dagstemperatur en genomsnittlig dag ca −1,7 °C), trots att staden ligger längre söderut än Marseille vid Medelhavet. I juli är den högsta dagstemperaturen en genomsnittlig dag cirka 27 grader Celsius. Många tyska och nederländska emigranter slog sig ned i Milwaukee och deras arv präglar staden än i dag. Enligt folkräkningen 2010 var 45 % av invånarna vita, 40 % svarta, 4 % asiater och 1 % urinvånare.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.