Formenta

Flaggstångsbelysning Standard 480 LED 20W, 8 m

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Smidig och enkel julbelysning med varmvita LED-lampor som förvandlar din flaggstång till en julgran. IP44-klassad för utomhusbruk.


Jämför produkt Flaggstångsbelysning Standard 480 LED 20W, 8 m online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flaggstångsbelysning Standard 480 LED 20W, 8 m i kategorin Flaggstångsbelysning här hos oss.

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.