Sidan innehåller annonslänkar
Formenta

Flagglina, Vit 34 m

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Flagglina, Vit 34 m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flagglina, Vit 34 m inom kategorin Flagglina.

Produktinformation

Flagglina från Formenta specialtillverkad för att kunna klara av alla väder och temperaturskillnader. Med extremt hög brottstyrka och nötningsbeständighet.

Diameter 5 mm. .

Se även andra produkter från Flagglina

Sortera

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.