Sidan innehåller annonslänkar
Stihl

Filhållare STIHL, 4,0 mm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Filhållare med rundfil från Stihl för filning av sågkedjor. Passar till 1/4" och 3/8" P sågkedjor med en diameter på 4,0 mm.


Jämför produkt Filhållare STIHL, 4,0 mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Filhållare STIHL, 4,0 mm i kategorin Filutrustning här hos oss.

Kategori: Filutrustning
Artikelnummer: 1260847

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.