Fiberduk

27 Produkter
Här finns produkter i kategorin Fiberduk. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Fiberduk. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Fiberduk.
Filtrera varumärke
Sortera

Fiberduk

Hitta produkter inom kategorin Fiberduk till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Fiberduk.

Fiberduk är en typ av material som består av sammanpressade fibrer, oftast cellulosa, men beroende på användningsområde kan även andra fibrer förekomma, t. ex. glasfibrer. Fiberduk är inte vävd utan räknas till de material som brukar gå under beteckningen non-woven. Konsistensen brukar vara mitt emellan tyg och papper. Fiberduk är mer vattenbeständig än papper (däremot släpper den oftast igenom vatten) och till skillnad från tyg är den inte vävd. Vanliga användningsområden är som odlingsväv, marktäckningsväv och som partikelfilter kring dräneringar och infiltrationsbäddar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
FIBERDUK TERRA HOME 1X10M | Beijerbygg Byggmaterial