Sidan innehåller annonslänkar

Delonghi Bco264.1 Espressomaskin - Svart


Beställ Delonghi Bco264.1 Espressomaskin - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Delonghi Bco264.1 Espressomaskin - Svart inom kategorin Espressomaskiner.

Produktinformation

Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Delonghi vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den.

Vattentanken rymmer 1.2 liter vatten. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer.

Se gärna också

Philips Ep4321/50 Espressomaskin - Svart

Philips Ep4321/50 Få den fantastiska smak och arom som färska bönor ger, med perfekt temperatur, tack vare vårt AromaExtract-system. Med den nya klassiska mjölkskummaren kan du enkelt göra en silkeslen cappuccino eller skummad varm mjölk. Varje ögonblick har sitt eget perfekta kaffe. Från kraftfull espresso till lyxig cappuccino – din helautomatiska espressomaskin ger ett perfekt resultat i koppen utan krångel på nolltid. Den klassiska mjölkskummaren gör det enkelt att tillreda varm, silkeslen skummad mjölk till din nästa cappuccino eller skummad varm mjölk till din caffé latte. Det finns inte mycket som står mellan dig och din nästa utsökta kopp kaffe med vår lättanvända display. Med några få steg kan du anpassa smaken på ditt kaffe och snabbt få den kopp du är sugen på. Justera kaffet efter egen smak med kaffeanpassningsfunktionens lättjusterade inställningar för intensitet och kaffelängd. Det smarta aromextraheringssystemet tar på ett intelligent sätt fram den optimala balansen mellan bryggtemperatur och aromextrahering genom att hålla vattentemperaturen mellan 90 och 98 °C, samtidigt som det reglerar vattenflödet så att du kan dricka fantastiskt gott kaffe. Våra tåliga keramiska kvarnar kan justeras i 12 steg, så du kan mala bönorna till allt från ett fint pulver till grövre korn. Våra kvarnar i 100 % äkta keramik extremt hårda och exakta, så att du kan njuta av färskt aromatiskt kaffe, i minst 20 000 koppar. Genom att byta filtret när maskinen uppmanar dig att göra det behöver du inte avkalka på upp till 5 000** koppar, samtidigt som du får klart och rent vatten varje gång. Den nya aromförseglingen skyddar dina favoritkaffebönor och ser till att de bibehåller sin ursprungliga arom med tiden, samtidigt som kvarnen blir mindre bullrig. Bryggruppen är hjärtat i alla helautomatiska kaffemaskiner och måste rengöras regelbundet. Bryggruppen är löstagbar så att du kan rengöra den noggrant genom att helt enkelt skölja den under kranen. Du kan diska mjölksystemet, droppbrickan och behållaren för malet kaffe i diskmaskinen. Det sparar tid och garanterar en hygienisk rengöring. Njut av kaffe du älskar på samma sätt varje gång med två användarprofiler som lagrar dina egna recept. Med en extra gästprofil kan dina besökare njuta av ett kaffe precis som de vill ha det, utan att ändra på ditt. Fem drycker Klassisk mjölkskummare Svart TFT-display

Läs mer