Ariete

Arite Cafe Retro 1388 Espressomaskin - Röd

Kontrollera pris

Köp nu

Med en espressomaskin från Ariete kan du vara barista i ditt egna hem. Den hjälper dig att göra en perfekt kopp kaffe varje gång du använder den. Du kan även ställa in styrkan på kaffet. Denna modell är en halvautomatisk maskin där du måste ta del i bryggningsprocessen. Till exempel. du måste mala kaffebönor och ångande mjölk. Så det är en korsning mellan en helautomatisk maskin som gör allt arbete för dig, och en manuell maskin, där man måste göra allt. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.


Jämför produkt Arite Cafe Retro 1388 Espressomaskin - Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arite Cafe Retro 1388 Espressomaskin - Röd i kategorin Espressomaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Espressomaskiner
Artikelnummer: 00M138830AR0
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gashällar

Gashällar från Smeg

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Blomberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.