Sidan innehåller annonslänkar
Dualit

Dualit Hand Mixer Chrome Elvisp - Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en elvisp får du snabbt ordning på bakningen och matlagningen. Den här modellen från Dualit klarar utan problem att blanda kaksmeten, ge rätt konsistens till potatismoset och vispa grädden fluffig. Eftersom effekten är på 400 W kan du också använda elvispen till att blanda lite tyngre deg eller liknande blandningar. Och de 5 olika hastighetsinställningarna gör det möjligt att finjustera hastigheten efter behov.


Beställ Dualit Hand Mixer Chrome Elvisp - Stål på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Dualit Hand Mixer Chrome Elvisp - Stål inom kategorin Elvispar.

Kategori: Elvispar
Artikelnummer: DUALIT-1405
Visa fler

Från kunskapsbanken

Handtag

Handtag kan syfta på: Dörrhandtag – ett handtag som sitter monterat på en dörr, och används för öppna eller stänga den Handtagskärna – en avlång kärna för tillverkning av stenredskap

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).