Eltråd

5 Produkter
I kategorin Eltråd finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Eltråd så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Eltråd

Hitta produkter inom kategorin Eltråd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Eltråd.

En eltråd är en ståltråd som leder strömmen i ett elstängsel. Ofta är tråden galvaniserad för att bättre stå emot rostangrepp. En eltråd kännetecknas av att den är seg, för att kunna böjas runt isolatorer och skarvas med andra eltrådar när de inte räcker längre eller när de har gått av. Galvaniserad eltråd är relativt billig som stängselmaterial, men har nackdelen att djuren inte ser dem lika bra som elband eller elrep. Monteringen kan vara besvärlig då vindorna väldigt lätt kan trassla ihop sig. Till hjälp kan man ha upprullare som man bär på magen i ett band runt halsen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stagtråd Förz 4,0 Mm 50 M