Sidan innehåller annonslänkar
DeLonghi

DeLonghi TR DL TRD40820E WHBK

2386 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Snyggt designat oljeelement
TRD40820 Dragon4 är ett oljefyllt element från DeLonghi. Effekten går att ställa i tre lägen - 900 W, 1100 W och 2000 W. Elementet passar för rum upp til 60 m³.
Elementet har fått en ny design med stora värmeflänsar som ökar skorstenseffekten och ger bättre luftgenomströmning. Den 25 % större ytan ger ett snabbare luftflöde och


Beställ DeLonghi TR DL TRD40820E WHBK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DeLonghi TR DL TRD40820E WHBK inom kategorin Element.

Kategori: Element
Artikelnummer: 106289
Visa fler

Från kunskapsbanken

ädelträ

Ädelträ är en benämning på vissa träslag som används i finsnickeri. Det finns ingen vedertagen definition, allmänt räknas vissa träslag från lövträd som ädelträ. Några träslag som räknas till ädelträ är till exempel alm, bok, ek, ebenholtz, mahogny och teak med flera.

Sandlåda

Sandlåda kan avse: Leksandlåda, ett avskilt område med sand där barn kan leka Kattlåda – en låda som gör det möjligt för en katt att uträtta sina toalettbehov inomhus. Sandlåda – en stationär behållare för vägsand. Sandlåda (dator) – en sätt att exekvera datorprogram utan att påverka andra program, se virtuell maskin, Java (programmeringsspråk) och chroot