Ifö

DUSCHHÖRNA BOCKADE DÖRRAR MED KNOPPAR IFÖ

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ DUSCHHÖRNA BOCKADE DÖRRAR MED KNOPPAR IFÖ på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten DUSCHHÖRNA BOCKADE DÖRRAR MED KNOPPAR IFÖ inom kategorin Duschhörn och duschvägg.

Kategori: Duschhörn och duschvägg
Artikelnummer: 67190509
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Ido

Ido är en reformerad variant av det konstgjorda språket esperanto. Esperanto, som är tänkt som ett internationellt och neutralt hjälpspråk konstruerat för kommunikation mellan människor med olika modersmål, men som enligt idos anhängare anses innehålla en rad komplicerade språkelement som inte krävs för att göra sig fullt förstådd.