IFÖ

Duschhörna 80x80 Med Knopp IFÖ

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Duschhörna 80x80 Med Knopp IFÖ på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Duschhörna 80x80 Med Knopp IFÖ inom kategorin Duschhörn och duschvägg.

Kategori: Duschhörn och duschvägg
Artikelnummer: 67190507
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Knopp

Knopp är förstadiet till en blomma eller bladigt skott innan de slagit ut. En knopp är ett helt skottsystem som är mycket förkortat. De yttersta bladen är omvandlade till knoppfjäll som skyddar mot uttorkning och annat tiden innan knoppen slår ut.

Ido

Ido är en reformerad variant av det konstgjorda språket esperanto. Esperanto, som är tänkt som ett internationellt och neutralt hjälpspråk konstruerat för kommunikation mellan människor med olika modersmål, men som enligt idos anhängare anses innehålla en rad komplicerade språkelement som inte krävs för att göra sig fullt förstådd.