Ifö

DUSCHHÖRN MED HANDTAG 650MM IFÖ

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt DUSCHHÖRN MED HANDTAG 650MM IFÖ online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten DUSCHHÖRN MED HANDTAG 650MM IFÖ i kategorin Duschhörn och duschvägg här hos oss.

Kategori: Duschhörn och duschvägg
Artikelnummer: 67190510
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Handtag

Handtag kan syfta på: Dörrhandtag – ett handtag som sitter monterat på en dörr, och används för öppna eller stänga den Handtagskärna – en avlång kärna för tillverkning av stenredskap

Ido

Ido är en reformerad variant av det konstgjorda språket esperanto. Esperanto, som är tänkt som ett internationellt och neutralt hjälpspråk konstruerat för kommunikation mellan människor med olika modersmål, men som enligt idos anhängare anses innehålla en rad komplicerade språkelement som inte krävs för att göra sig fullt förstådd.