Ifö

Duschdörr Space SPNF H IFÖ

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Duschdörr Space SPNF H IFÖ på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Duschdörr Space SPNF H IFÖ inom kategorin Duschhörn och duschvägg.

Kategori: Duschhörn och duschvägg
Artikelnummer: 6719883
Visa fler

Från kunskapsbanken

Attefallshus

Attefallshus (attefallare) är i Sverige en ny typ av komplementbyggnad som från den 2 juli 2014 kan byggas utan bygglov på många tomter. Attefallshuset får ha upp till 30 m² byggnadsarea och 4 meter nockhöjd, och det kan inredas till permanentbostad. De nya bestämmelserna omfattar totalt fem olika typer av åtgärder: komplementbostadshus (en självständig bostad), komplementbyggnad (till exempel garage), tillbyggnad, en extra bostad och nya takkupor. Den nya byggnadstypen har uppkallats efter Stefan Attefall som var Sveriges bostadsminister mellan 2010 och 2014. 2017 inleddes en statlig utredning om större yta för attefallshus, vilken ledde till att komplementbostadshus från den 1 mars 2020 får ha 30 m2 byggnadsarea.

Ido

Ido är en reformerad variant av det konstgjorda språket esperanto. Esperanto, som är tänkt som ett internationellt och neutralt hjälpspråk konstruerat för kommunikation mellan människor med olika modersmål, men som enligt idos anhängare anses innehålla en rad komplicerade språkelement som inte krävs för att göra sig fullt förstådd.