Dusch-bad

81 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Dusch-bad, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Dusch-bad. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Dusch-bad går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Dusch-bad

Hitta produkter inom kategorin Dusch-bad till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dusch-bad.

En dusch (franska douche) är i vanliga fall tvagning med strilande vatten i hygieniskt syfte. För detta ändamål finns duschaggregat. Duschen kan befinna sig i en särskild duschkabin eller vara ansluten till vattenkranarna tillhörande ett badkar. Det finns fast installerade duschar och handduschar. De är anslutna till vattenrör och brukar vara försedda med termostatreglerade blandare för största komfort och optimal energiförbrukning. De är oftast höj- och sänkbara för att kunna anpassas till den duschandes kroppslängd. Framför duschkabinen har man ofta ett duschdraperi eller liknande anordning. Att duscha kräver mindre varmvatten än att bada karbad varför det ofta rekommenderas i vatten- och energibesparande syfte. Jämförelsen bygger på en dusch av någon eller några minuters längd och ett fyllt normalstort badkar; förhållandena kan förändras om dessa förutsättningar modifieras.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
DUSCHDRAPERISTÅNG 7000 VIT 700-1200MM | Beijerbygg Byggmaterial