Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COMBIPEX15X2,5 50M

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ COMBIPEX15X2,5 50M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten COMBIPEX15X2,5 50M inom kategorin Dränering-markrör.

Läs mer...
Kategori: Dränering-markrör
Artikelnummer: 915602040
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Candy

Se alla produkter
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Nespresso krups

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Espresso

Espresso är en liten mängd (2–4 centiliter) starkt och fylligt kaffe som är täckt av ett fast skum, bestående av cellulosa och fetter, som kallas crema. Espresso är grunden för populära drycker som cappuccino, caffè americano, caffè latte, caffè macchiato och koffeinmocka.I de flesta länder är drycken känd under sitt italienska namn. I Italien används dock kort och gott caffè som synonymt till espresso, eftersom espresso där är den vanligaste typen av kaffe på kaffebarer och kaféer.