Dörrmatta

8 Produkter
I kategorin Dörrmatta finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Dörrmatta så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Dörrmatta

Hitta produkter inom kategorin Dörrmatta till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dörrmatta.

Dörrmatta är en vanligtvis liten matta som läggs vid ytterdörren så att man kan torka av skorna innan man går in i hallen. En dörrmatta kan antingen ligga på utsidan, insidan eller både och. Dessa mattor är ofta gjorda i ett grövre material än andra mattor och kan ha ett motiv eller textbudskap på, vanligtvis "Välkommen". Mattor till mindre entréer kallas i handeln för dörrmattor och mattor till hus- och butiksentréer kallas för entrémattor. Gränsen är dock flytande.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stövelmatta, 760 x 380 x 29 mm