Sidan innehåller annonslänkar

Grundig EGNLP4631WCW


Jämför produkt Grundig EGNLP4631WCW online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Grundig EGNLP4631WCW i kategorin Diskmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Diskmaskin EGNLP4631WCW Grundig EGNLP4631WCW frå;n Grundig ä;r en modern och stilren diskmaskin med fantastisk prestanda. Maskinen har en kapacitet på; hela 16 kuvert vilket gö;r den idealisk fö;r den stora familjen eller den matlagningsintresserade.Diskmaskinen har fö;rsetts med finesser som invä;ndig belysning och WiFi.

Tystgå;endeMå;nga efterfrå;gar idag tystgå;ende diskmaskiner och det få;r man verkligen i denna då; den ligger på; 42db. Flera programvalModellen ä;r utrustad med å;tta program inklusive snabbprogram och ett energieffektivt autoprogram som hela tiden har koll på; smutshetsgraden i vattnet fö;r att se till att rä;tt temperatur anvä;nds och ä;ven fö;r att bespara tid.

Dubbla bestickskorgarModellen har en ö;vre bestickskorg och ä;ven en nedre fö;r att få; plats med så; mycket disk det bara gå;r. Kommer å;t i alla hö;rnCorner wash spolarm gö;r det mö;jligt att komma å;t i alla hö;rn i den undre delen av diskmaskinen Extra torkfunktionFö;r bä;sta torkprestanda ö;ppnas automatiskt dö;rr efter avslutat diskprogram. .

Från kunskapsbanken

Grundig

Grundig AG är ett elektronikföretag från Nürnberg i Tyskland. Grundig grundades av Max Grundig.