Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda DM3343D

Kontrollera pris

Köp nu

Diskmaskin DM3343D Cylinda

Cylinda DM3343D är en diskmaskin som rymmer hela 15 kuvert. Ljudnivån (43 dB) är mycket låg så att du kan sätta igång maskinen när du vill utan att bli störd.

Bra överblick
Innerbelysningen gör att du ser bättre när du stoppar in och tar ut disken.

Smarta funktioner


Jämför produkt Cylinda DM3343D online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda DM3343D i kategorin Diskmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Diskmaskiner
Artikelnummer: 116247
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Dreame

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nibe

Nibe är en ort i Ålborgs kommun, Region Nordjylland, omkring 18 kilometer sydväst om Ålborg. Orten har 5 047 invånare (2012). Fram till 2007 var Nibe huvudort i Nibe kommun. Nibe hade ett rikt sillfiske från 1500-talet till 1700-talet och blev köpstad 1727. På orten finns den gotiska Nibe kyrka från 1400-talet, med kalkmålningar från 1500-talet.I Nibe finns hamn och verkstadsindustri. I trakten finns många vindkraftverk, och på 1970-talet var Nibemøllerne bland de första kraftverken när den danska vindkraften byggdes ut.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.