Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda DM3110E

Kontrollera pris

Köp nu

Diskmaskin DM3110E Cylinda

Lä;tthanterlig
Diskmaskin DM3110E ä;r en lä;tthanterlig diskmaskin med Autoprogram och flexibla stabila korgar med extra utrymme framtill samt knivlå;da.

Fö;r 13 kuvert
DM3110E rymmer 13 kuvert och har en ljudnivå; på; 48 dB, energiklass E. Den har bå;de Autodisk, Intensivdisk och flera andra program.

Fö;rdrö;jd start
Du kan stä;lla in starttiden så; disken blir klar nä;r det passar dig. På; så; vis kan du också; utnyttja billigare eltaxa på; natten.

Fö;rlä;ngd torktid
Genom att torktiden fö;rlä;ngs blir disken extra torr.


Jämför produkt Cylinda DM3110E online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda DM3110E i kategorin Diskmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Diskmaskiner
Artikelnummer: 117748
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Samsung

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Torktumlare

Torktumlare används för att torka blöta kläder efter att de har tvättats. En torktumlare påminner oftast till utseendet om en tvättmaskin och brukar normalt också placeras i närheten av en sådan. I vissa fall monteras till och med torktumlaren ovanpå tvättmaskinen om det är brist på utrymme. Denna typ av anordning med tvättmaskin och torktumlare ovanpå varandra kallas tvättpelare. I likhet med en tvättmaskin är en torktumlare försedd med en liggande "trumma" som kläderna placeras i. Trumman snurrar med den blöta tvätten medan varmluft blåses in i trumman. På detta sätt blir kläderna efter ett tag torra. Man skiljer på frånluftstumlare, kondenstumlare och värmepumpstumlare. En frånluftstumlare ansluts till ventilation och släpper därigenom ut all fukt. En kondenstumlare kondenserar vatten från luften innan den släpps ut och behöver därför inte kopplas till ventilation. Vattnet från en kondenstumlare samlas i en tömbar tank eller så ansluts maskinen till avlopp. Den mest miljövänliga torktumlaren är däremot utrustad med en värmepumpsenhet. Värmepumpsteknologin gör att man kan torka på lägre temperaturer och på så sätt spara energi. Med låg energiförbrukning sänks även kostnaderna för torkningen, vilket annars är en väldigt energikrävande och dyr process.