Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IBU 510 RF

Kontrollera pris

Köp nu

Lättanvänd och stilren inbyggnadsugn
IBU 510 RF är en rostfri inbyggnadsugn från Cylinda. Den rymmer hela 71 liter och har varmluft för tillagning på flera nivåer – utmärkt för bakning. Genom att använda ugnens 3D-funktion tillagas maten snabbt och jämnt.

Funktioner
Ugnens inställningar gör du lätt via kontroll


Beställ Cylinda IBU 510 RF på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IBU 510 RF inom kategorin Cylinda.

Läs mer...
Kategori: Cylinda
Artikelnummer: 111619
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Delonghi

Se alla produkter
Bambu

Bambu från Växt OG

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Växthus

.]] Ett växthus eller drivhus är en byggnad av ett genomskinligt material (glas eller plast) som släpper in solljus men som hindrar värmen från att slippa ut. På så sätt skapas ett artificiellt klimat som tillåter odlandet av växter som normalt inte skulle trivas på den platsen. Växthus brukar ibland kallas för orangerier. Detta beror på att de tidiga svenska växthusen oftast användes för att odla citrusfrukter, och då särskilt apelsiner. Apelsin heter orange på engelska och franska. I engelska benämns växthus greenhouse (grönt hus) eller conservatory (bevarandehus), och det senare namnet direktöversätts ibland till svenska. Växthuset kallas då konservatorium eller konservatorie. Detta kan dock leda till förväxlingar, eftersom orden konservatorium och konservatorie i svenskan även används för vissa läroanstalter, inte minst inom musiken. Odlade växter i det fria, utanför växthus, kallas odling på friland. Det är vanligt att plantor dras upp (drivs upp) från frö i drivhus och sedan sätts ut på friland. En sådan anläggning kan kallas plantskola och drivs ofta kommersiellt som handelsträdgård. Odlingsbänk är en annan variant där fröna sås i för att förebygga insektsattacker, och transplanteras sedan ut på fälten. En mindre variant av växthuset är drivbänken, bestående av fönsterglas vilande på en ram av brädor, 10–15 cm över marken. Ännu ett alternativ kan vara odling på friland under täckplast eller täckväv. Kast är ett mellanting mellan växthus och drivbänk.I överförd bemärkelse har orden växthus, drivhus och plantskola fått stå för olika institutioner som hjälper talangfull ungdom framåt. Växthusets förmåga att stänga in värme har också gett namn åt växthuseffekten.