Sidan innehåller annonslänkar
DeWalt

CIRKELSÅG XR LI-ION UTAN

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CIRKELSÅG XR LI-ION UTAN på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CIRKELSÅG XR LI-ION UTAN inom kategorin Cirkelsågar-sänksågar.

Läs mer...
Kategori: Cirkelsågar-sänksågar
Artikelnummer: 005298675
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kylskåp med frysfack

Kylskåp med frysfack från Gorenje

Se alla produkter
Spotlights

Spotlights från Belid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.