Sidan innehåller annonslänkar

Cirkelsåg 18 V Ø165 mm Power Plus

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Cirkelsåg 18 V Ø165 mm Power Plus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cirkelsåg 18 V Ø165 mm Power Plus i kategorin Cirkelsåg här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cirkelsåg
Artikelnummer: 421960
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Hydroponisk Odling

Hydroponisk Odling från Nelson Garden

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör. Hörby är kyrkbyn i Hörby socken och fick på 1880-talet järnvägsförbindelse. Järnvägen gjorde att Hörby blev en betydande järnvägsknut i Skånes mitt. Den sista järnvägslinjen lades ner 1967 och spåret är numera upprivet. Slogan för orten är På rätt våglängd som syftar på Hörby kortvågsstation.

Bruk

Bruk avser verksamheter som utvinner och/eller förädlar råvaror. Begreppet bruk menar vanligen inte bara byggnaden där förädlingen sker utan även de byggnader och funktioner som ligger omkring, inklusive boningshus. Bruk menar vanligast järnbruk, glasbruk eller pappersbruk eller en industrianläggning som dominerat en ort, men begreppet återfinns också som ett efterled för andra typer av rörelser som jordbruk, skogsbruk, krutbruk etcetera. Bruken kom ofta att utgöra basen för en expanderade bebyggelse där sedan ortens och invånarnas förutsättningar var hårt kopplade till bruket. I dessa brukssamhällen utvecklades sedan ofta en speciell bruksmentalitet.