Chef & Sommelier

Chef & Sommelier Open Up - Rödvinsglas 55 cl

Kontrollera pris

Köp nu

Open Up - Rödvinsglas 55 cl Chef & Sommelier

En underbar glas-serie av hög, fransk kvalitet. Utvecklad för dem som föredrar det lilla extra. Många mat- och vinentusiaster runt om i världen föredrar vid dessa glas, som också ser underbart ut på det dukade bordet vid alla tillfällen. Serien kombinerar stor expertis inom vinprovning, elegans och materialstyrka. Tillverkad av kristallin, ett starkt material som i


Beställ Chef & Sommelier Open Up - Rödvinsglas 55 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier Open Up - Rödvinsglas 55 cl inom kategorin Chef Sommelier.

Läs mer...
Kategori: Chef Sommelier
Artikelnummer: 116207
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väggsten

Väggsten från Stegu

Se alla produkter
Snöslungor

Snöslungor från Stiga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.