Sidan innehåller annonslänkar
Chef & Sommelier

Chef & Sommelier Open Up, Champagneglas 200 ml

Kontrollera pris

Köp nu

Open Up, Champagneglas 200 ml Chef & Sommelier

En underbar glas-serie av hög, fransk kvalitet. Utvecklad för dem som föredrar det lilla extra. Många mat- och vinentusiaster runt om i världen föredrar vid dessa glas, som också ser underbart ut på det dukade bordet vid alla tillfällen. Serien kombinerar stor expertis inom vinprovning, elegans och materialstyrka. Tillverkad av kristallin, ett starkt material som impo


Beställ Chef & Sommelier Open Up, Champagneglas 200 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier Open Up, Champagneglas 200 ml inom kategorin Chef Sommelier.

Läs mer...
Kategori: Chef Sommelier
Artikelnummer: 115631
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Bosch

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Kitchenaid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Herstal

Herstal är en kommun i provinsen Liège i regionen Vallonien i Belgien. Herstal hade 37 685 invånare per 1 januari 2008.

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.