Sidan innehåller annonslänkar
Equipage

Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XXS

Kontrollera pris

Köp nu

Burnley extra höga chaps är en välsittande modell i mjukt anilinläder med tryckknapp upptill. Chapsen har en lång längsgående dragkedja med kraftig resår längs dragkedjan.


Beställ Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XXS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XXS inom kategorin Chaps.

Läs mer...
Kategori: Chaps
Artikelnummer: 1234333
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från Electrolux

Se alla produkter
Trapprenovering

Trapprenovering från Dolle

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Andningsskydd

Andningsskydd är utrustning som skyddar mot inandning av föroreningar i luft. Ofta krävs det en avancerad analys av föroreningarna i luften för att man ska kunna välja ett effektivt andningsskydd och filter. För att säkerställa friskluftintag är vissa andningsskydd kombinerade med en fläkt eller en tryckluftsanordning. Vid all användning av andningsskydd riskerar man att få för lite syre i inandningsluften. Man kan till exempel inte gå in i en sluten tank med bara en enkel mask med filter. Lufttillförseln måste säkras på annat sätt.