Sidan innehåller annonslänkar
Equipage

Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XS

Kontrollera pris

Köp nu

Extra höga chaps i en välsittande modell i mjukt anilinläder med tryckknapp upptill och lång längsgående dragkedja med kraftig resår längs dragkedjan.


Jämför produkt Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XS online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chaps Equipage Burnley Höga, Svart XS i kategorin Chaps här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Chaps
Artikelnummer: 1234334
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör kaffe  espresso

Tillbehör kaffe espresso från Tefal

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Braun

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hårborttagning

Hårborttagning är ett samlingsnamn på olika metoder för att tillfälligt eller permanent ta bort oönskad hårväxt från människokroppen. Hårborttagning kan ha tillfällig eller permanent effekt beroende på om det är hårstrået eller hårsäcken som avlägsnas eller förstörs. Hårborttagning kan utföras av estetiska, praktiska eller medicinska skäl. Metoderna för hårborttagning kan delas in i två kategorier: depilering och epilering. Depilering innebär att den del av hårstrået som befinner sig ovanför huden kapas, medan epilering innebär att hela håret ner till roten tas bort.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.