Sidan innehåller annonslänkar
Equipage

Chaps Equipage Burnley Höga, Brun XS

Kontrollera pris

Köp nu

Extra höga, bruna chaps i välsittande modell i mjukt anilinläder med tryckknapp upptill och lång längsgående dragkedja med kraftig resår längs dragkedjan.


Beställ Chaps Equipage Burnley Höga, Brun XS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chaps Equipage Burnley Höga, Brun XS inom kategorin Chaps.

Läs mer...
Kategori: Chaps
Artikelnummer: 1234339
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Obh

Se alla produkter
Udendørs spa

Udendørs spa från Intex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mineralull

Mineralull är ett samlingsnamn för byggnadsmaterial av mineralfiber som i första hand används för värmeisolering, men även för ljudabsorption. Fibrerna är långa och tunna och bildar en porös massa. Mineralull delas in i två huvudtyper, glasull och stenull, beroende på basmaterial.

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.