Cylinda

Cylinda F240-10 60 Cm Vit Centralventilation -

Kontrollera pris

Köp nu

Vit, 60 cm fläkt för villa med transformator.Med Nova Alliance från kvalitetssäkra Cylinda får du förutom en vanlig kraftfull köksfläkt även möjligheten att öka ventilationen i andra delar av huset.Fläkten har tre hastigheter och en kraftfull motor som ger ett stort osupptag. Fläkten är lätt att rengöra och metalltrådsfiltret, som för övrigt har lång livslängd, kan du enkelt rengöra antingen för hand eller i disk-maskinen. Fläkten har automatisk filterkontroll som talar om när rengöring behöver ske.Tack vare en effektiv lysrörsbelysning får du en god arbetsbelysning.Denna fläkt kan monteras fritt på vägg, under eller mellan överskåp - valet är ditt!Observera att det är Franke som producerar denna fläkt för Cylinda. Du kan läsa mer om fläkten på Cylindas hemsida.


Beställ Cylinda F240-10 60 Cm Vit Centralventilation - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda F240-10 60 Cm Vit Centralventilation - inom kategorin Centralventilation.

Läs mer...
Kategori: Centralventilation
Artikelnummer: F240-10
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Dreame

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Coway

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandskydd

Brandskydd är förebyggande brandförsvar med hjälp av fasta anläggningar. Man skiljer mellan passivt brandskydd - som brandfasta material, och aktivt brandskydd - som sprinklers, brandvarnare och annan brandförsvarsutrustning.

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.