Cylinda

Cylinda Exklusiv E 70 Allian Centralventilation - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Exklusiv E Alliance 70 cm, är en fläkt för villaFläkten samarbetar med takfläkten för en effektivare ventilation för hela huset. Den har 3 fläkthastigheter och en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning, 75%.Den är utrustad med Easy Clean för bättre och lättare rengöring. Den har en bra lysrörsbelysning och kan monteras fritt på vägg, mellan överskåp eller under köksskåp.Bilden visar Exklusiv E Alliance i 60 cm.


Beställ Cylinda Exklusiv E 70 Allian Centralventilation - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Exklusiv E 70 Allian Centralventilation - Vit inom kategorin Centralventilation.

Läs mer...
Kategori: Centralventilation
Artikelnummer: CYL-9004405
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hundsele

Hundsele från Hurtta

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Lg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bahco

Bahco är ett svenskt varumärke för handverktyg, ägt av SNA Europe(Snap-on). Varumärket har sitt ursprung i företaget Bahco (B A Hjorth & Co) (1886–1991) som låg bakom innovationer som rörtången och den moderna skiftnyckeln. Idag omfattar sortimentet över 24 000 produkter som mestadels tillverkas i Europa, varav 3 fabriker i Sverige(Lidköping, Bollnäs, Edsbyn).

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär