Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CENTRALDAMMSUGARE ALL-IN-1

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CENTRALDAMMSUGARE ALL-IN-1 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CENTRALDAMMSUGARE ALL-IN-1 inom kategorin Centraldammsugare.

Läs mer...
Kategori: Centraldammsugare
Artikelnummer: 005885124
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Centralventilation

Centralventilation från Thermex

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Husqvarna

Husqvarna Aktiebolag är en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Husqvarna startade som gevärsfaktori 1689, fick under 1800-talet namnet Husqvarna Vapenfabriks AB och har genom åren även tillverkat gjutjärnsspisar, symaskiner, motorcyklar, mopeder, cyklar, vitvaror, motorsågar och utombordsmotorer med mera. Husqvarna AB ägdes av Electrolux mellan 1978 och 2006. Den 13 juni 2006 knoppades Husqvarna av och blev åter eget bolag, noterat på Stockholmsbörsen.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.