Sidan innehåller annonslänkar
Norgips

CEMENTSKIVA AQUAPANEL INDOOR

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CEMENTSKIVA AQUAPANEL INDOOR online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CEMENTSKIVA AQUAPANEL INDOOR i kategorin Cementbaserade-skivor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cementbaserade-skivor
Artikelnummer: 006635741
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fläktar

Fläktar från Tristar

Se alla produkter
Lekstugor

Lekstugor från AXI

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Benders

Benders är ett svenskt företag inom byggnadskonstruktion som är ett av Sveriges största. Benders tillverkar bland annat takpannor, marksten och kantsten.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.