Cellplast-xps

19 Produkter
Här finns produkter i kategorin Cellplast-xps. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Cellplast-xps. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Cellplast-xps.
Filtrera varumärke
Sortera

Cellplast-xps

Hitta produkter inom kategorin Cellplast-xps till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cellplast-xps.

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
VÅTRUMSSKIVA 12X900X2700MM | Beijerbygg Byggmaterial