Sidan innehåller annonslänkar
Thermisol

CELLPLAST EXTRA 120 50X600X1200

Kontrollera pris

Köp nu

Cellplast kan användas till att isolera ett hus från grund till tak. Skivorna har låg vikt, stark bärförmåga och går snabbt att lägga ut. EPS har även hög fukttålighet och ger ett bra skydd mot kyla, vind, fukt och mögel.


Jämför produkt CELLPLAST EXTRA 120 50X600X1200 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CELLPLAST EXTRA 120 50X600X1200 i kategorin Cellplast-eps här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cellplast-eps
Artikelnummer: 900108042
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hundschampo  Balsam

Hundschampo Balsam från Espree

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

Scrubs

Scrubs (ursprungligen sänd i Sverige under titeln Första hjälpen) är en amerikansk komediserie skapad av Bill Lawrence och producerad av ABC Studios. Serien följer den nyutexaminerade läkaren Dr. John "J.D." Dorian och hans vänner och kollegor i livet på och utanför det fiktiva sjukhuset Sacred Heart. Det engelska ordet "scrubs" betyder "doktorskläder" (som bärs av läkare och sköterskor vid operationer). Serien har blivit belönad med ett antal Golden Globe-nomineringar, bland annat för Zach Braffs skådespelarinsats som J.D. och för bästa musik till komediserie.