Sidan innehåller annonslänkar
Thermisol

CELLPLAST EPS 100 20X600X1200

Kontrollera pris

Köp nu

Cellplast kan användas till att isolera ett hus från grund till tak. Skivorna har låg vikt, stark bärförmåga och går snabbt att lägga ut. EPS har även hög fukttålighet och ger ett bra skydd mot kyla, vind, fukt och mögel.


Beställ CELLPLAST EPS 100 20X600X1200 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CELLPLAST EPS 100 20X600X1200 inom kategorin Cellplast-eps.

Läs mer...
Kategori: Cellplast-eps
Artikelnummer: 900212897
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Lg

Se alla produkter
Elverktyg  Batteriverktyg

Elverktyg Batteriverktyg från Ryobi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.