Sidan innehåller annonslänkar
Jackon

CELLPLAST 200R 50X600X1200 JP

Kontrollera pris

Köp nu

Jackopor 200 (Expanderad cellplast) för flytande golv och platta på mark vid hög belastning.


Jämför produkt CELLPLAST 200R 50X600X1200 JP online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CELLPLAST 200R 50X600X1200 JP i kategorin Cellplast-eps här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cellplast-eps
Artikelnummer: 006049222
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från Braun

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Förråd

Förråd används till att förvara olika saker. Förråd kan variera i storlek, från ett källarförråd till stora salar. Om ett förråd innehåller kommersiella varor kallas det istället lagerlokal. I ett förråd förvarar man saker som inte behövs ofta, och därför inte behöver stå framme. I Sverige finns det på vissa orter stora anläggningar med förråd som går att hyra. Denna företeelse kallas selfstorage. De vanligaste förråden är källar- och vindsförråd i lägenhetshus, och även garage brukar fungera som förråd.

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.